ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Pomarico (Βασιλ.) ξεκινά το Ημερολόγιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων: μαγική ατμόσφαιρα σύντομα κοντά σας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Pomarico ξεκινά το Ημερολόγιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων: μαγική ατμόσφαιρα σύντομα κοντά σας

 

«Είναι Χριστούγεννα στο Pomarico». Αυτό είναι το θέμα με το οποίο η δημοτική διοίκηση του Pomarico ανακοινώνει την έναρξη του Ημερολογίου Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, μιας συναρπαστικής σειράς πρωτοβουλιών που έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν το κέντρο Pomarico σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Ένα πρόγραμμα που έθρεψαν και μοιράστηκαν οι διαχειριστές, οι οποίοι για την εορταστική περίοδο είχαν σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα χαράς και αλληλεγγύης για όλους τους πολίτες.

«Με την έναρξη του Ημερολογίου Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, θέλουμε να προσφέρουμε σε κάθε πολίτη την ευκαιρία να βυθιστεί στη μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών. Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο», δήλωσε ο δήμαρχος Francesco Mancini, «η κοινότητά μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης του μοιράσματος της χαράς και της αγάπης».

Για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων είναι η Σύμβουλος Πολιτισμού Beatrice Difesca. «Έχουμε ετοιμάσει ένα ημερολόγιο γεμάτο εκδηλώσεις, από παραδοσιακές αγορές μέχρι θεαματικούς φωτισμούς, για να συμπεριλάβουμε όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, δεν θα λείψουν οι πολιτιστικές πρωτοβουλίες και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για να υπογραμμίσουν το πνεύμα γενναιοδωρίας που χαρακτηρίζει την περίοδο των Χριστουγέννων», τόνισε η Σύμβουλος Difesca.

Το Ημερολόγιο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου με στιγμές ψυχαγωγίας για τα παιδιά, τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «Χριστούγεννα στη Λουκανία» και τα εγκαίνια του «Σπιτιού του Άγιου Βασίλη» στο Palazzo Marchesale, ενώ θα περιλαμβάνει συναυλίες και μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις, εργαστήρια χειροτεχνίας και γαστρονομικά εργαστήρια και ψυχαγωγικές και μαγικές παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων. αγορές με χειροτεχνήματα και τοπικές λιχουδιές.

Ο Δήμος Pomarico καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτές τις πρωτοβουλίες, βοηθώντας να γίνει η περίοδος των Χριστουγέννων μια ευκαιρία για μοίρασμα και χαρά για όλη την κοινότητα.

 

Pomarico, 7 Δεκεμβρίου 2023

 

Ημερολόγιο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *