ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρόπαιο των Περιφερειών από την ΜΟΙ στη Σικελία το Σεπτέμβριο

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με ήδη πάνω από 1.000 μέλη, εδώ είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ανατολικό τμήμα της Σικελίας με βάση το στρατόπεδο στην Augusta – Brucoli

 

Οι τουριστικές δραστηριότητες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία με την πάροδο των χρόνων στο πανόραμα των αγαπημένων εκδηλώσεων των μοτοσυκλετιστών, ειδικά όταν οι ψυχές του πολιτισμού, των εδαφών και του πάθους της μοτοσυκλέτας μπορούν να συνυπάρξουν μέσα στην ίδια δραστηριότητα. Το Τρόπαιο των Περιφερειών της ΜΟΙ* (Μοτοσυκλετιστικός Τουρισμός) είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση τουρισμού μοτοσικλετών της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετών και σύντομα – ξεκινώντας από τις 27 και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου – θα διεξαχθεί η έκτη κατά σειρά διοργάνωση, προγραμματισμένη στη Σικελία στην Augusta Brucoli (SR). Περισσότεροι από 1000 μοτοσικλετιστές που έχουν ήδη προεγγραφεί αναμένεται να συμμετάσχουν, στους οποίους θα προστεθούν όσοι εγγραφούν επί τόπου.

Η εκδήλωση έχει λάβει την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο έχει κατανοήσει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και προώθησης της περιοχής. Το ίδιο συνέβη και με το FIM Rally, που διοργανώθηκε επίσης από την ΜΟΙ και πραγματοποιήθηκε στο Chianciano Terme (SI) από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου. Οι μοτοσικλετιστές, όλοι μέλη της ΜΟΙ, θα λάβουν μέρος στο Τρόπαιο των Περιφερειών εκπροσωπώντας την Περιφερειακή τους Επιτροπή. Στο τέλος των εγγραφών, θα συνταχθεί αξιολογική κατάταξη των Co.Re., η οποία θα διαμορφωθεί σύμφωνα με το κριτήριο που λαμβάνει υπόψη τους μοτοσυκλετιστές που είναι παρόντες για κάθε Επιτροπή και τον αριθμό των περιοχών που διέσχισε κάθε μία από αυτές για να φτάσει στον τόπο της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τον Giovanni Copioli, Πρόεδρος της ΜΟΙ: «Είμαστε υπερήφανοι που ένα πολιτιστικό γεγονός, που προωθεί την περιοχή και τη μοτοσικλέτα, έχει λάβει την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο την είχε ήδη παραχωρήσει για το Ράλι ΜΟΙ. Αυτή είναι μια περαιτέρω αναγνώριση της σημασίας του κινήματος μας όσον αφορά στην πολιτιστική αξία, τις οικονομικές επιπτώσεις και τη συμμετοχή χιλιάδων ενθουσιωδών συμμετεχόντων. Είναι επίσης ένα μεγάλο σημάδι προσοχής, εκ μέρους του Υπουργείου, το οποίο ευχαριστώ, προς την ΜΟΙ, τις Περιφερειακές Επιτροπές της και τους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες. Ευχαριστώ επίσης τις τοπικές αρχές των χώρων που θα φιλοξενήσουν την εκδήλωση. Είμαι βέβαιος ότι η φετινή διοργάνωση του Τροπαίου των Περιφερειών του 2024 θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, διότι η Σικελία είναι ένας υπέροχος τόπος, που προσφέρει ιστορία, φαγητό και κρασί σε όλους όσους επιθυμούν να την ανακαλύψουν και να τη θαυμάσουν».

 

*ΜΟΙ: Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ιταλίας

 

Πηγή: moto.it

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *